Hvilke foredrag ønsker du å delta på?

Lur Lunsj

Lur lunsj er en webinarserie med korte forelesninger. I vår har vi samlet noen av landets fremste spesialister innen sitt fagfelt og hver første tirsdag i måneden kan du bli inspirert av disse. For å få det til å passe for flest mulig er det to tidspunkt å velge mellom. Her kan du melde deg på følgende forelesninger, fyll ut skjemaet, og du vil motta en bekreftelse på epost. Se programmet nedenfor.

Håper du har mulighet til å delta.

Se programmet her

4. oktober: Time In Range, Sondre Vatne Meling, Overlege, Stavanger Universitetssykehus

To personer kan registrere samme HbA1c på tross av veldig ulikeblodsukkerkurver. Hør Sondre Vatne Meling forelese om Time in Range.

 

1. november: Fra slappfisk til gladlaks, Jan Helgerud, Professor, Medisinsk fakultet NTNU, Myworkout

Tren for livet! Utholdenhet- og styrketrening i forebygging, behandling og rehabilitering av sykdom. Hør professor Jan Helgerud i snakke om trening i dette foredraget.

 

6. desember: Organisering av diabeteskontroll på legekontoret, Torbjørn Fosse Sæthre, Spesialist i allmennmedisin, Gleditchgården Legessenter

Bli inspirert av hvordan Gleditchgården legesenter har organisert diabetesoppfølgingen sin.

 

10. januar: Mat er også medisin kostholdsråd i behandling av diabetes type 2, Tine Sundfør, Klinisk ernæringsfysiolog, Doktorgrad fra det medisinske fakultetet, Universitetet, Oslo

Gjeldende vitenskapelige kostholdsråd for pasienter med diabetes type 2, samt enkle og konkrete tips som du kan bruke ved kostveiledniing i din arbeidshverdag. Få med deg dette foredraget med Tine Sundfør dersom du driver med kostholdsveiledning for pasienter.